Тајната за „Coca-cola“ конечно е откриена!

Loading...

По 125 години, тајната на Кока-колата конечно е откриена. Откако е направена, во 1886 година, формулата на Кока- колата е една од највешто сочуваните тајни на корпоративниот систем.Многумина пробувале да ја најдат, но тајната на специфичните состојки кои ги има овој пијалок не била откриена.
Американската јавност тврди дека го пронашле рецептот чуван во мистерија- тоа била маркетинг алатката Р26.

Имало само двајца вработени, кои знаеле како се прави состојката.
Весникот „Comstitution“ објавил слика од книгата во која стои оригиналниот рецепт од 8 февруари 1979 година.
Многумина пробувале да ја најдат, но тајната на специфичните состојки кои ги има овој пијалок не била откриена.
Американската јавност тврди

loading...
Loading...