Тамара и Бертан повторно заедно, љубовта ја победи религијата

Loading...

Како што пренесува нашиот дневен весник „Вест“, познатата поп пејачка Тамара Тодевска се смири со своето поранешно момче, продуцентот Бертан Аслани.
Како што веќе сите добро знаеме, нивната врска беше изложена на многу проблеми изминатите години, поради фактот дека таа е христијанка, а тој муслиман. Сепак, љубовта успеа да ја победи религијата, и тие повторно се заедно. Тамара и самата ја потврди оваа информација, додавајќи дека немаат повеќе намера да се кријат од јавноста.
Извор: vest.mkКако што пренесува нашиот дневен весник „Вест“, познатата поп пејачка Тамара Тодевска се смири со своето п

loading...