Татко и на Илма „плука“ по жирито!

Loading...

Џенан Карахмет, таткото на талентираната Илма, изреволтиран поради тоа што неговата ќерка излезе од натпреварувањето, им се обрати на судиите.-Ова е кражба. Шокиран сум поради неправдата. самите видовте. Илма не е исфрлена поради нејзиното пеење туку поради годините. Па зошто тогаш воопшто и одобрија да учествува? Како тоа има право да учествува ама нема право да оди во финале- прашува Џенан.
Тој е особено лут на Кристина Ковач и Емина Јаховиќ кои рекоа дека за Маид ова бил последен воз.
Џенан рече дека нивните коментари за годините на Илма многу го разочарале, додавајќи дека за него, Илма е победничка. 
Извор: Курир-Ова е кражба. Шокиран сум поради неправдата. самите видовте. Илма не е исфрлена поради нејзиното пеење туку поради годините. Па зошто тогаш воопшт

loading...
Loading...