Татко ми се уби кога дозна дека сум ГЕЈ! Поресна исповед на познат актер!

Loading...

Колтон Хејнс поради  својата сексуална ориентација  минал низ  вистински пекол, а како  што вели му  требало многу  сила за јавно да признае дека е хомосексуалец.Актерот Колтон Хејнс (28), ѕвездата  на сериите „Arrow“ и „Teen Wolf“, пред неколку  месеци призна дека е геј, а сега  ги  запрепасти сите со  интервју во  кое отрива дека татко му извршил самоубиство кога слушнал дека Колтон е хомосексуалц.
Хејнс во потресна изповед за магазинот „Out“ раскажал дека на 14 години  на пријателите им признал дека  е геј, и дека од тогаш почнал пеколот за него. Го малтретирале и  тепале на училиште, и  тој  повеќе не можел да поднесе и  побегнал од дома. Неколку месеци подоцна еден од подалечните роднини   му ја соопштил ужасната вест.
„ми кажа дека татко ми се убил кога слушнал дека сум геј. Целосно се изгубив и  го прашав како може да ми каже такво нешто. Никога нема да ја дознаам вистината. Подоцна мајка ми и  брат ми  ми  кажаа дека татко ми  држел само  една фотографија на ладилникот,  а тоа била моја фотографија од  мала матура“, раскажал Колтон кој  додал дека  му требало многу храброст  за јавно да признае дека е геј.
„Посреќен сум и поздрав од било кога и  тоа е единственото  што ми  е важно  во  овој момент“, заклучил Хејнс.Актерот Колтон Хејнс (28), ѕвездата  на сериите „Arrow“ и „Teen Wolf“, пред неколку  месеци призна дека е геј, а

loading...