Татко монструм силувал ќерка: Подобро што со мене ја изгуби невиноста!

Loading...

„Кога прв пат ме силуваше ми рече дека е подобро што со него ја изгубив невиноста, отколку со некој непознат тип во хотелска соба“, вели Гема Шембри. Гема Шембри (21) од Линколншир ја сподели својата приказна за таткото монструм кој сексуално ја злоупотребувал кога имала само 12 години.
„Манипулираше со мене убедувајќи ме дека тоа е се нормална работа“, рекла Гема, а потоа ја прераскажа својата приказна како најлошо нешто што може да се случи.  „Кога прв пат ме силуваше ми рече дека е подобро што со него ја изгубив невиноста, отколку со некој непознат тип во хотелска соба“, вели Гема Шембри.
Според нејзините зборови долги години и требало за да сфати дека таа е жртва на сексуална злоупотреба. Никогаш порано не сум зборувала со мајка ми за тоа какви допири се прифатливи, а какви не. Беше потребно две години за некому да кажам дека сум силувана. Гема Шембри (21) од Линколншир ја сподели својата приказна за таткото монструм кој сексуално ја злоупотребувал кога имала само 12 години.
&

loading...
Loading...