ТАТКО МОНСТРУМ: Синот му умрел од глад затоа што тој си играл видео игри!

Loading...

Таткото деновите ги минувал во интернет-кафе а дома доаѓал на два три дена за да го нахрани детето, кое на крај го пронашол мртво и дури после еден месец го изнел неговото мртво тело во кеси за ѓубре.Полицијата го уапсила несовесниот родител во Јужна Кореја кој го запоставил целосно својот двегодишен син кој умрел од глад.
Таткото имал 22 години. Притоа, безбедносната камера од лифтот снимила како таткото во кеси за ѓубре го фрла телото на својот мртов син.

 
Полицијата навела дека уапсениот имал кривично досие во полиција. Мајката на детето кон крајот на февруари започнала да работи во фабрика која е оддалечена од нивниот стан па затоа за детето останал да се грижи неговиот татко.
Но зависноста од интернет игрите довела до смрт на детето кое умрело од глад.Полицијата го уапсила несовесниот родител во Јужна Кореја кој го запоставил целосно својот двегодишен син кој умрел од глад.
Таткото имал 2

loading...
Loading...