Татко монструм! Со месеци ја силувал својата ќерка

Татко монструм! Со месеци ја силувал својата ќеркаХорор во Македонија, татко со месеци ја силувал својата ќерка. Полицијата денеска информира дека 55-годишниот В.Б. од Пласница, четири пати за два месеци ја силувал ќерка си.
Се работи за 24-годишна девојка која последен пат била силувана на 16. месецов.Хорор во Македонија, татко со месеци ја силувал својата ќерка. Полицијата денеска информира дека 55-годишниот В.Б. од Пласница, четири пати за два

Пронајдете не на следниве мрежи: