Татко монструм:„И рекол на својата ќерка дека е должна да го задоволува“!

Драган Ж. (56), му е одреден притвор од 30 дена за обид за силување на својата 24 годишна ќерка. Осомничен е дека сексуално ја злоупотребувал ќерка си во последните дваесет години, а нејзината мајка знаела за тоа иако молчела цело време. Момче ја повикало полоцијата. „ Тој си ја злоупотребувал својата ќерка повеќе од дваесет години. Девојката немала на кој да се јави за помош и побара заштита, бидејќи нејзината мајка имала страв од таткото“ – кажува извор.
Недела дена пред обидот за силување, Драган Ж. го искористил моментот кога девојката спиела да ја нападне.
И ги турнал прстите во половите органи и се самозадоволувал. На девојката и се заканувал дека е должна да го задоволува сексуално, бидејќи неговата жена не го правела тоа. Прв пат успеала да избега од станот и да го викне своето момче на помош. Меѓутоа тој истрчал по неа, ја фатил за коса и ја внел насила во станот, каде повторно пробал да ја силува, но во тој момент се нашла и нејзината мајка таму. Полицијата прверувала дали девојката е силувана и претходно, но од срам несакала да им признае на полицијата.
Случајот е под истрага
Таа се изјаснила како нејзиниот татко постојано ја допирал по телото, но дека тоа било прв обид за силување. Ќе видиме што ќе донесе истрагата, дали било само допирање.
Драган Ж. тврди дека му е наместено, манијакот ги негира сите искази. Тој тврди дека се сите луди, и дека не постои такво нешто.Драган Ж. (56), му е одреден притвор од 30 дена за обид за силување на својата 24 годишна ќерка. Осомничен е дека секс

Пронајдете не на следниве мрежи: