Таткото црн, мајката бела: Нивните близначки го воодушевија целиот свет!

Слатките 9- месечни   девојчиња Калани и Џарани се деца од мешовит  брак. Мајката е бела, а татко  им е црн- такви се и  тие.Витни Маер, мајката на бебињата изјавила дека тие се различни по  бојата на кожата, но  и  тоа како  се забележува  дека се сестри.
„Калани  е подива и полна со енергија, додека Џарани е вистинска маза. Калани ползи  секаде и  упаѓа во разни  проблеми, а Џарани не и  дозволува да ја испуштиме од раце“, вели гордата мајка.
Витни изјавила дека реакциите на луѓето се прекрасни и  дека тоа ја враќа надежта  во човештвото.
„Едната е светла, другата е мелез, но подеднакво ја сакаме. Љубовта е љубов“, рекла Витни.
Витни Маер, мајката на бебињата изјавила дека тие се различни по  бојата на кожата, но  и  тоа како  се забележува  дека с

Пронајдете не на следниве мрежи: