Таткото на монструмот од Зајечар пред врата кај ожалостеното семејството: Неговите зборови НЕМА ДА ВЕ ОСТАВАТ РАМНОДУШНИ!

Loading...

Екипата на порталот „Зајечар Онлајн“ беше на самото место пред куќата на семејството на малата Анѓелина, кое е завиено во црно.Таткото на монструмот дојде да изрази сочувство на бабата на детенцето, кое беше брутално убиено и силувано, а од одговорот кој го доби ќе ве полазат морници.
„Ти остана без син, ние без внуче“ – рече бабата на тригодишното ангелче.
„Што му стана сите не` зави во црно…“Таткото на монструмот дојде да изрази сочувство на бабата на детенцето, кое беше брутално убиено и силувано, а од одговорот кој го доби ќе ве полаз

loading...