Тажната вистина за жената со три дојки!

Loading...

Во понеделникот девојка со име Јасмин Тридвил изгледа измами голем број на светски медиуми со својата бизарна приказна и фотографија која наводно потврдува дека вградила трета дојка. Притоа стана многу популарна. Сепак со оглед на нејзиното минато голема е веројатноста сето тоа да е лага. Имено, сајтот „DailyDot.com” го интервјуирал познатиот хирург кој и вградил наводно трета дојка.
Хирургот изјавил дека за тој вид на операција биле потребни месеци и неколку зафати за се да изгледа како што треба. Но и не верува дека некој воопшто би се нафатил да направи таква операција.
Притоа, новинарите на сајтот истражувале малку и виделе дека девојката зад себе има многу интернет измами.
Нејзиното вистинско име е Алиша Хеслер.  Минатата година исценирала дека била нападната на улица и барала напаѓачот да носи капа на која ќе пишува „глупак“.

 
Потоа е обвинета за лажно претставување и злоупотреба на лични податоци. А кога новинарите ја замолиле да им ја покаже дојката таа им рекла дека не може затоа што потпишала договот дека ќе ја покаже дури во шестата емисија од некое реално шоу. Кое секако не постои.
Па на крај се испоставило дека ни операција не постои како и фамозната дојка, станува збор за протеза од 5.000 долари. 
Имено, сајтот „DailyDot.com” го интервјуирал познатиот хирург кој и вградил наводно трета дојка.
Хирургот изјавил дека за тој вид на

loading...
Loading...