Те молам стиши го телевизорот , премногу гласно! Жената приговорила на мажот а тој ја навредил , ја фрлил на под и ја претепал!

Скршеница и низа навреди , а потоа и претепување датира 28.03.2016 година поради пто средновечниот маж е казнен и пријавен за на нанесување тешки телесни повреди пишува , ,,Јутарни ‘’Овие денови , заради тоа против 62-годишнот маж е поднесена тужба од страна на Општинското-државно обвинетелство.
Обвинителството го терети затоа што  сопругата на кобната дата ја фрлил на под и ја претепал .
Како тоа да не му било доволно ,62-годипниот  ја удрил со ного на десната страна на лицето поради што се добила со модринка на очната шуплина , клучната коска и неколкудневено соединување на коската на горната вилица.
 Овие денови , заради тоа против 62-годишнот маж е поднесена тужба од страна на Општинското-државно обвинетелство.
Обвинителството го терети

Пронајдете не на следниве мрежи: