Телефонскиот број од кој мистериозно умираат луѓе

Loading...

Бугарскиот број на мобилен  +359 888 888 888, засекогаш е исклучен од употреба, бидејќи според статистичките податоци секоја личност која што го има користено бројот во последните 10 години е мртва.
Првиот сопственик бил Владимир Грашнов поранешен Извршен Директор на Бугарската мобилна компанија- Мобител, тој умрел од рак во 2001 година, на 48 години.
По него  бројот му бил доделен на шефот Бугарската мафија Константин Димитов. Тој бил застрелан и убиен во 2003 година, имал 38 години. Пред да биде убиен тој   бил на вечера со позната манекенка, а со себе го имал несреќниот број.
Екслузивниот број по него го користел Константин Дишлиев кој бил убииен во 2005.  Дишилев бил замешан во шверц со кокаин пред да биде убиен.  Мобилниот и смртоносниот број биле со него вечерта пред убиството.
Имено и последниот корисник на бројот бил застрелан пред некој Индиски ресторант во главниот град на Бугарија- Софија.
Бројот сега е суспендиран од употреба. Сите што се обидуваат да заѕвонат на истиот го слушаат гласот на операторот кој вели „Корисникот е надвор од мрежно покривање’’.
Раководството и одговорните за односи со јавноста  на Мобител излегуваат со изјава дека – немаат кометар, и дека не дискутирале околу приватите броеви.
 Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Бугарскиот број на мобилен  +359 888 888 888, засекогаш е исклучен од употреба, бидејќи според статистичките пода

loading...