Терористички напад врз полициска станица во Зворник

Терористички напад врз полициска станица во ЗворникУбиен е напаѓачот на полициската станица во Зворник, Република Српска, БиХ, кој уби еден и рани двајца полицајци.
Вооружен напаѓач вечерва околу 19 часот влетал во полициската станица викајќи „Алаху егбер“, а во нападот е убиен еден полицаец, а двајца се повредени, посочуваат од полициската станица Бјелина. Мотивите за нападот не се познати.Убиен е напаѓачот на полициската станица во Зворник, Република Српска, БиХ, кој уби еден и рани двајца полицајци.
Вооружен напаѓач вечерва

Пронајдете не на следниве мрежи: