Тешка сообраќајна несреќа кај Градска болница

Loading...

Во близина на Градската болница „Свети Наум Охридски“ пред малку се случи тешка сообраќајна несреќа.Мотор „Јамаха“ се заби во автомобил.
Според неофицијални информации, возачот на моторот поради повредите е пренесен во болница.Мотор „Јамаха“ се заби во автомобил.
Според неофицијални информации, возачот на моторот поради повредите е пренесен во болница.

loading...