ТЕШКИ ДЕНОВИ ЗА ЦЕЦА: „Фрлете ја во самица со стаорци“

Испливаа во јавноста страшни детали од животот на пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ.Некогашниот потпретседател на Владата на Србија, Чедомир Јовановиќ, во текот на акцијата „Сабја“ и вонредната состојба воведена во Србија во 2003 година по убиството на премиерот на Србија, Зоран Ѓинѓиќ, толку бил опседат со вдовицата на Аркан што побарал пејачката да престојува во нечовечки услови, дознава српски Курир.
Тој барал Цеца да биде фрлена во самица со стаорци.Некогашниот потпретседател на Владата на Србија, Чедомир Јовановиќ, во текот на акцијата „Сабја“ и вонредната состојба воведена во Срби

Пронајдете не на следниве мрежи: