Тест на брзина: Сите iPhone- и досега!

Loading...

Почнувајќи од 2007-ма година па се до денес, севкупно имаме 10 различни модели на iPhone телефони. Според логиката, најновиот треба да биде најбрз, зар не? :)Почнувајќи од 2007-ма година па се до денес, севкупно имаме 10 различни модели на iPhone телефони. Според логиката, најновиот треба да биде најбрз, зар не? 🙂
Во овој тест на EverythingApplePro, резултатите навистина може да ве изненадат.
 
Повеќе на: GSM.mkПочнувајќи од 2007-ма година па се до денес, севкупно имаме 10 различни модели на iPhone телефони. Според логиката, најновиот треба да биде н

loading...
Loading...