Тест за партнерот: Верен или не?

Едноставно морате да го ставите мажот во една од петте основни категории и да го избегнувате. Ако тој е опортунист, вечно момче, манипулатор или женомразец, бегајте од него. Ако сакате навреме да дознаете дали вашиот партнер е верен, она што ви треба е едноставен тест кој открива што можете да очекувате од него.
Користејќи  се со анализата, анонимни случаи, психологот Мартин Стјуарт автор на книгата „Зошто мажите навистина изневеруваат“, пресметал кои типови на личности се најсклони кон изневерување, а во својата анализа ги оценува и објаснува причините на однесувањето на одредени личности.
Кои пет типови на мажи треба да ги избегнувате и да спречите да ви го скршат срцето?
Вечно момче е тип на маж кој сака да се опива во локалното кафуле со пријателите и тоа го прави мошне често. Освен тоа, многу лесно паѓа под влијание на своите пријатели и мали се шансите дека нема да ве изневери во текот на едно од тие излегувања.

Тука е и манипулаторот, таинствен и прилично лукав – од него треба и те како да се пазите.
Мажот со кого врската би можела да се окарактеризира како глупава грешка е тип на маж кој прво нешто прави, а потоа размислува за тоа.
Ако не сакате да ви го скрши срцето, треба да ги избегнувате и опортунистите, чиј безобѕирен став значи дека ќе ве изневери кога и да му се покаже шанса за тоа.
Тука е и гадот, најлошиот од сите. Тој е класичен женомразец, му недостасувабило каков облик на емпатијаспрема својата девојка, но затоа многу лесно ќе сочувствува со било која друга девојка која ќе ја сретне.
Без обѕир на вашето мислење за мажите, никогаш веќе нема да гледате на нивна истиот начин – вели Стјуарт.Ако сакате навреме да дознаете дали вашиот партнер е верен, она што ви треба е едноставен тест кој открива што можете да очекувате од него.

Пронајдете не на следниве мрежи: