Тестот на Џастин Бибер позитивен на марихуана

Loading...

Токсиколошките тестови на Бибер покажаа присуство на марихуана и лекови.Младиот бунтовник, и при апсењето на полицаецот му признал дека дувал и дека пиел лекови кои му ги дала неговата мајка, односно Xanax, а тестовите покажаа дека Бибер барем не лажел.
Тестовите се негативни на опијати, кокаин, метафетамин и други психотропни супстанци. Иако при апсењето се покажа дека нивото на алкохол во крвта на Бибер не е поголема од дозволената во Флорида, тој сепак има закажано судење на Св Валентин, (14.02.2014), на кое нема потреба да присуствува.

По овој настан, тој отиде во Панама, а кога се врати во родната Канада, доби обвинение за напад на физичко лице, како резултат на пресметката со возач на лимузина која се случи при крајот на минатата година.
По сите овие настани татко на Бибер постираше слика на твитер, на која тој се гушка со својот брат.Младиот бунтовник, и при апсењето на полицаецот му признал дека дувал и дека пиел лекови кои му ги дала неговата мајка, односно Xanax, а тестовите

loading...
Loading...