Ти раскина? Еве кои работи треба да ги имате на ум…

Loading...

Знаеме дека после раскинувањето не изгледа се така убаво, но ти присети се на убавите работи од животот пред него и запиши ги на ливче- Имај на ум дека ти си супер
– Тоа што ти се случило на тебе им се случува на сите
– Не е крај на светот
– Од секоја врска се учи по нешто ново- Имај на ум дека ти си супер
– Тоа што ти се случило на тебе им се случува на сите
– Не е крај на светот
– Од секоја врска

loading...
Loading...