Тие биле на чекор од смртта: Ова е најтажната фотографија од преживеаните фудбалери која го обиколи светот!

Loading...

Малиот клуб од бразилската лига Чапекоенсе јуришаше кон историски успех, но неговиот ѕвезден пат е прекинат во незапамтената трагедија која се случ

loading...