Тие се мајка и син а сите мислат дека се пар- Погледнете добро зошто!

Loading...

По приказните за мајките и ќерките кои толку личат што дури и нивните партнери не можат лесно да ги разликуваат, интернетот го преплавија фотографии на деца и родители кои изгледаат како сестри и браќа. Оваа жена кажува дека за неа и нејзиниот син сите мислат дека се пар.По Џорџија Смидли (42) и нејзината ќерка Џез (19) кои неверојатно личат, се појавија сведочења на луѓе во слична ситуација. Примерите за мајките и ќерките кои изгледаат како сестри и мајките и синовите за кого сите мислат дека се парови, докажуваат дека многу луѓе изгледаат многу помладо отколку што се.
На една фотографија, 19 годишниот  Џо Линдли позира покрај жена која повеќе личи на негова девојка отколку на негова мајка.
Сепак, 40 годишната Аманда е горда на тоа што е толку младолика и делува како другарка или сестра на својот син и кажува дека е тоа сосема нормално. По Џорџија Смидли (42) и нејзината ќерка Џез (19) кои неверојатно личат, се појавија сведочења на луѓе во слична ситуација. Примерите за мајките и

loading...
Loading...