Тинејџер на наградна игра освоил месец дена со порно актерка и еве што се случило!

Loading...

Рускиот инженер Руслан Шедрин мислел дека му се пореќило како никогаш во животот кога на еден гејмерски сајт освоил главна награда: месец дена со порно актерка во хотел во Москва.Порно ѕвездата Екатерина Маркова веќе најавила дека ќе го научи на „многу работи“, пријателите му биле љубоморни, мајката загрижена, но се укажувало на тоа дека 16-годишниот среќник сепак ќе го живее месец дена сонот на повеќето свои врсници.
Но, во целата приказна се вмешал таткото на Руслан, кој се подготвува да ја „потроши“ неговата награда.

„Премлад е за такво нешто, прво мора да го заврши училиштето. Но нема да се откажеме од наградата. Јас сум негов старател и одлучив лично да ја превземам наградата“, изјавил Александар Шедрин, додавајќи дека со сопругата „некако ќе ги реши работите“
Но сепак прашање е дали воопшто ќе се случи нешто од тоа, бидејќи во гејмерските кругови се појавила информација дека всушност се било наместено, а „среќникот“ Руслан всушност е актер во добар маркетиншки трик на гејмерската веб страница.Порно ѕвездата Екатерина Маркова веќе најавила дека ќе го научи на „многу работи“, пријателите му биле љубоморни, мајката загрижена, но

loading...
Loading...