Тинејџер се разбуди на сопствениот погреб

Седумнаесет години Индијац Кумар Марењад беше многу тешка состобја, кога тој бил нападнат и каснато од бесно куче.После тоа лежел во болница  со висока температута, а доктотите на неговите родители рече да се очекува најлошото бидејќи инфекцијата се шири кон своето тело, а тоа не може да се излечи.
После неколку саати спроведени на апарати во болница, семејството на  Кумара го однесале во куќа,за  таму да ги поминел последните моменти. Како неговите родители Нигапа и Манјула каже, младиот престанал да диши и да мрда некој време и се сигурни дека тој починал. Тие побарале од соседите од селото дека сите договори на погребот, и син носи два километри до гробиштата. Само кога дојдоа на местото, каде што планирал да го закопаат, Кумар ги отвори очите и почна да дише, рече на неговите родители. Тој веднаш бил пренесен во болница, каде што продолжи лекувањето. Родителите, иако шокирани и во неверување, рече дека тие се среќни, бидејќи нивниот син, кој престана да оди на училиште, со цел да им помогне, со нив повторно.После тоа лежел во болница  со висока температута, а доктотите на неговите родители рече да се очекува најлошото бидејќи инфекцијата се шири к

Пронајдете не на следниве мрежи: