Тинејџерка ја продава невиноста за 1.600 евра

Loading...

Итно ми требааат 50.000 гривни(нешто повеќе од 1.600 евра) и затоа ја продавам својата невиност на првиот маж, напишала во оглас во локален весник 18 годишна Украинка, пишува Дејли Мејл.Огласот се појавил во дневниот весник на градот Мелитопол на југоистокот на Украина.
-Невиноста и така ќе ја загубам, порано или подоцна. Подобро би било тоа да го направам на ваков начин отколку на некоја пијана журка, појаснува тинејџерката која се претстави како Јулија. Огласот со наслов „Невиност на продажба“ објавен во делот кај што луѓето бараат уметнички дела и разно разни други услуги.
-Невина девојка, 18 години, ученичка. Ќе ја дадам својата невиност на сериозен маж кој е би сакал да ми даде 50.000 гривни. Ќе се најдеме во Мелитопол, на место по мој избор, напишала девојката на објавата на која не се гледаат очи и додала дека парите не и требаат за забава и бесцелно трошење туку за “добра работа“. Заинтересираните треба да и се јават преку Скајп.
На новинарите им кажала дека ќе оди на преглед ако потенцијалниот “спонзор“ го побара тоа, како би му докажала дека е девица.
-Сум имала врски, но со момчињата не сум спиела. Ова не е натпреварување. Ќе прифатам секс со првиот маж кој би ми одговарал, изјавила Јулија.Огласот се појавил во дневниот весник на градот Мелитопол на југоистокот на Украина.
-Невиноста и така ќе ја загубам, порано или подоцна. П

loading...