ТИНЕЈЏЕРКИ НИМФОМАНКИ: Ги објавуваат своите разголени слики на Фејсбук и кажуваат колку пати на ден имаат секс!

Станува збор за чешка фејсбук страница на која може да се видат различни статуси од девојки кои откриваат многу за својот сексуален живот. Станува збор за Фејсбук страната  “Priznani nymfomanek”, која ја уредуваат Чеси, а на која има повеќе од 30.000 луѓе. 
Страната е преполна со секси и разголени слики од тинејџерки. 
Притоа, постојано има статуси за тоа колку пати во денот имале секс, кога ја загубиле невиноста и слично. 
Па така една девојка напишала…

 

„Имам 20 години а сексот ми е потребен три пати на ден“
Додека друга открива дека редовно спие со богати старци и ги уценува потоа за пари. 
Секако сето тоа е проследено со разголени галерии. 
Исто така тинејџерките наведуваат дека често не одат во училиште затоа што остануваат дома да гледаат порно филмови. 
Станува збор за Фејсбук страната  “Priznani nymfomanek”, која ја уредуваат Чеси, а на која има повеќе од 30.000 луѓе.

Пронајдете не на следниве мрежи: