Тлото се тресеше во многу земји утрово

И во кочан ладните утра тлото никако да се смири. Повеќе потреси се регистрирани на Балканот и на територијата на цела Европа.Утрово се стресе Албанија и тоа потресот бил со јачина од 3,2 степени по Рихтер.
Се стресе и Косово со јачина од 2,6 степени по Рихтер.
Земјотрес е регистриран и во Грција, каде е забележан потрес од 2,6 степени по Рихтер.
Се тресат и Турција и Италија. 
Се надеваме серијата потреси конечно ќе запрат.Утрово се стресе Албанија и тоа потресот бил со јачина од 3,2 степени по Рихтер.
Се стресе и Косово со јачина од 2,6 степени по Рихтер.

Пронајдете не на следниве мрежи: