Тоа што овој пилот го приреди за Валентајн е романтично, но и ризично

Loading...

Пилот на компанијата „Вирџин атлантик“ изведе посебен лет над Атлантскиот Океан. Во духот на Денот на вљубените пилотот на „ербас А330“ нацрта срце на небото.
Иако неговиот потег е романтичен, сепак е ризично вака да си “игра“ межу облаците 
Во духот на Денот на вљубените пилотот на „ербас А330“ нацрта срце на небото.
Иако неговиот потег е романтичен, сепак е ризично

loading...
Loading...