Точно вакви момци не знаат да задоволат девојка!

Loading...

Веривале или не, сеуште има луѓе кои се убедени дека се апсолутно одлични во сексот, а тие немаат идеја каде е клиторисот, како жените доживуваат оргазам и од што зависи влажноста на вагината. Таквите мажи може да бидат идентификувани по следните ставови:Тие мислат дека знаат се за женското тело
Повеќето мажи обично знаат каде е клиторисот и како изгледа. За жал, многу од нив сеуште не се сигурни што е тоа, за што служи, така да сеуште може да се слушне како некои момци лелекаат како нивните партнерки доживуваат оргазам само кога ќе им се допре клиторисот. Да, повеќето жени можат да доживеат оргазам само со стимулација на клиторисот, а проблемот во тоа е што многу момци не знаат каде точно се наоѓа и што да прават со него. Ако не сакате да бидете лош љубовник до крајот на животот, прашајте ја партнерката да ве научи да постапувате со некои многу важни делови од нејзиното тело.
Тие мислат дека влажноста значи и возбуденост
Тоа е прилично често размислување. Некои жени може да се возбудат прилично, а притоа воопшто да не се навлажнат. Како што веќе утврдивме, не се сите жени исти. Некои се влажни и кога не се возбудени, бидејќи тоа зависи од процесот на нејзиното тело. Нејзината влажност највеќе зависи од тоа во која фаза на  менструален циклус се, а доколку имате партнерка која има проблеми со тоа, едноставно купете си лубрикант.
Тие мислат дека мажите и жените исто го доживуваат сексот
Мажот се чувствува прекрасно кога пенетрира. Некои мислат дека истото го доживуваат и жените, но се лажат. Некои мислат дека жените исто доживуваат, но се лажат. Вагината е чувствителна, и кога би се функционирало како што треба, мора да бидат исполнети голем број на услови. Со други зборови, околу девојката треба повеќе да се потрудите, а не само да и се „стави“ внатре и да мислите дека е се завршено. Тоа само може да и предизвика болка, а не задоволство.Тие мислат дека знаат се за женското тело

loading...
Loading...