Тодоров: СДСМ е неспремен да учествува на избори и да се соочи со граѓаните

Loading...

СДСМ е неспремен да учествува на избори и да се соочи со граѓаните, истакна членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Тодоров, пр денешното гостување во Вестите на Сител ТВ.-СДСМ е неспремен да учествува на избори, односно СДСМ не е спремен да се соочи со граѓаните, да го врати мандатот на граѓаните што и они го добиле како опозиција, да го вратиме ние мандатот на граѓаните што сме го добиле како позиција и граѓаните да одлучат на кого ќе ја дадат довербата. Тоа е она од што СДСМ се плаши и тоа е она за што СДСМ не е спремен, потенцираше Тодоров.-СДСМ е неспремен да учествува на избори, односно СДСМ не е спремен да се соочи со граѓаните, да го врати мандатот на граѓаните што и они го добиле

loading...
Loading...