Колапс на Македонија Бојкотира, на фејкерите на Тодорпетровци. Беа двајца без тројца денеска…

Loading...

Е така е тоа кога играш како тапкарош. Кога цела година правиш сплетки, кога мислиш како да се кандидираш за претседател, кога работиш зад грб, кога делиш а не спојуваш. Фејкерите на Тодорпетров и Палчовци и таканаречените твитерџии, а всушност соработници и компромитирани ликови, денеска добија шамар од народот. Никој не им дојде на протест. Па одозгора на се, не дојдоа ни липицанерите, оти немало доволно народ.
Како што знаете они не се качуваат на бина бре ако нема народ. Они се ѕвезди, они се кремот, они ми ти биле бањати…
Е па бањатите денеска цвикнаа. Но, да не се грижите си ја одиграа улогата. Го поделија отпорот и од 18 ноември никаде ги нема. Состаночат. Се борат за пратенички места кај Мицко (солза и палчо) оти само тоа и ги интересира.
Се беше трик, измама, креирање на лажна надеж. Ајде сега твирајте, нека ви стиснат на дугме.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...