Тој САКА само СЕКС, а не ВРСКА!

Loading...

Тој некогаш нема да ве гледа како негова девојка, затоа не се залажувајте напразно. Тој ве гледа самао како девојка со која може да има секс, затоа подобро без разлика колку и да боли веднаш ставете крај на таквата „врска“, по која сигурно ќе бидете повредени. Постојат момци, кои се заинтересирани само за секс и ништо повеќе, но често девојките не го забележуваат тоа и се надеваат на тоа повеќе иако во суштина се надеваат буквално на ништо.
Ви дава комплименти само за изгледот и секс вештините
Во ред е да добивате комплименти за физичкиот изглед или секс вештините од него, но доколку не добивате комплимент за останатите квалитети кои ги поседувате како на пример паметно размислување и слично, тој не гледа ништо повеќе од секс партнерка во вас.
Ви се јавува само во ноќните часови
Доколку тој се јавува само после полноќ и најчесто делува пијано при разговорот повикувајќи ве во својот стан или ноќниот клуб во кој се наоѓа, голема е веројатноста да сака само секс со вас.
Во спротивно би ве побарал и денски на кафе или на прошетка.
Сака да се гледате само во домашни услови
Никако не сака да ве изнесе во јавност кажувајќи ви различни изговори. Следниот пат најдете и вие изговор зошто не сакате секс со него, секако дека и тој ќе најде изговор да ве откачи.
Не се интересира да ве запознае
Доколку не се обидува да ве запознае како личност и не поставува прашања, сигурно сака само секс и ништо повеќе.
Тој е секс предмет, а ве третира исто и вас
Познат е како женкар низ градот и подалеку, едноставно е како секс предмет, а ве третира и вас на истиот начин со тоа што ве бара само за секс.
Доколку не го откачите на време не изненадувајте се ако ја сретнете вашата нерешена равенка со две непознати низ град.
Сака да се гледате само во домашни услови
Никако не сака да ве изнесе во јавност кажувајќи ви различни изговори. Следниот пат најдете и вие изговор зошто не сакате секс со него, секако дека и тој ќе најде изговор да ве откачи.Тој ве гледа самао како девојка со која може да има секс, затоа подобро без разлика колку и да боли веднаш ставете крај на таквата &bd

loading...
Loading...