Тој САКА само СЕКС, а не ВРСКА!

Loading...

Тој од тебе сака само секс, и ништо повеќе затоа немој да се надеваш на празно. Постојат момци, кои се заинтересирани само за секс и ништо повеќе, но често девојките не го забележуваат тоа и се надеваат на тоа повеќе иако во суштина се надеваат на ништо. Тој едноставно сака само секс, а вие треба или да ги прифатите условите на игра коој ги налага или да го откачите, за да не патите.
Ви дава комплименти само за изгледот и секс вештините
Во ред е да добивате комплименти за физичкиот изглед или секс вештините од него, но доколку не добивате комплимент за останатите квалитети кои ги поседувате како на пример паметно размислување и слично, тој не гледа ништо повеќе од секс партнерка во вас.
Ви се јавува само во ноќните часови
Доколку тој се јавува само после полноќ и најчесто делува пијано при разговорот повикувајќи ве во својот стан или ноќниот клуб во кој се наоѓа, голема е веројатноста да сака само секс со вас.
Во спротивно би ве побарал и денски на кафе или на прошетка.
Сака да се гледате само во домашни услови
Никако не сака да ве изнесе во јавност кажувајќи ви различни изговори. Следниот пат најдете и вие изговор зошто не сакате секс со него, секако дека и тој ќе најде изговор да ве откачи.
Ви дава комплименти само за изгледот и секс вештините
Во ред е да добивате комплименти за физичкиот изглед или секс вештините од него, но доколку не добивате комплимент за останатите квалитети кои ги поседувате како на пример паметно размислување и слично, тој не гледа ништо повеќе од секс партнерка во вас.
Не се интересира да ве запознае
Доколку не се обидува да ве запознае како личност и не поставува прашања, сигурно сака само секс и ништо повеќе.
Тој е секс предмет, а ве третира исто и вас
Познат е како женкар низ градот и подалеку, едноставно е како секс предмет, а ве третира и вас на истиот начин со тоа што ве бара само за секс.
Доколку не го откачите на време не изненадувајте се ако ја сретнете вашата нерешена равенка со две непознати низ град.Постојат момци, кои се заинтересирани само за секс и ништо повеќе, но често девојките не го забележуваат тоа и се надеваат на тоа повеќе иако во су

loading...
Loading...