Том Круз обвинет за убиство?!

Loading...

За неколку дена во кино-салите ќе се одржи премиерата на филмот „American Made“ со Том Круз во главната улога. Но, јавноста повеќе се интересира за несреќата која се случила на снимањето на филмот во 2015 година.Во текот на снимањето на филмот загинале двајца пилоти, поради што нивните семејства сега ги тужат режисерот Даг Лиман и актерот Том Круз.
Во обвинението се наведува дека актерот и режисерот сакале да снимаат навистина опасни сцени во воздух, како и дека го правеле тоа со голема брзина.
Неколку недели пред да загине, пилотот Пурвин ги повикал продуцентите и им објаснил дека не може да издржи да работи во такви услови, како тоа и дека ова е најопасниот проект на кој некогаш работел.Во текот на снимањето на филмот загинале двајца пилоти, поради што нивните семејства сега ги тужат режисерот Даг Лиман и актерот Том Круз.

loading...