Тони Цетински има нова девојка

Loading...

Познатиот хрватски пејач Тони Цетински, има нова девојка. Станува збор за 38 годишната менаџерка Сандра Мулвај. Тони и Сандра во саботата попладне прошетаа по загрбеските улици, не грижејќи се за папараците кои го фотографираа секој интимен момент. За нивната врска веќе долго време се зборува, а викнедов хрватскиот пар за прв пат реши да се појави во јавноста. Очигледно тагата за разводот од Ивана Нобило, со која тони беше во брак 12 години конечни помина, па тој сега е среќен со новата избраничка Сандра.Познатиот хрватски пејач Тони Цетински, има нова девојка. Станува збор за 38 годишната менаџерка Сандра Мулвај. Тони и

loading...