Тони Михајловски упати апел за помош на настраданите!

Актерот Тони Мијаловски на Фејсбук апелираше до сите негови колеги утре да му се придружат и заедно да им помогнат на поплавените граѓани во скопскиот регион.Ова е неговиот апел:
„Јас утре одам за Стајковци, а од таму каде што ќе кажат. Би сакал да можевме да направиме една уметничка доброволна, ако не бригада, барем чета и да помогнеме. Секогаш има потреба од уште луѓе. Зборно место нека ни биде Стајковци во 10ч. Не мора заедно да одиме, не мора дури ни здраво да си кажеме ако се видиме, ама мораме да им помогнеме на луѓето.
Уметници, ние сме на потег.“
Ова е неговиот апел:
„Јас утре одам за Стајковци, а од таму каде што ќе кажат. Би сакал да можевме да направиме една уметничка добров

Пронајдете не на следниве мрежи: