Тони: Немам ништо со изјавата на фан-страната на Тони Михајловски!

Loading...

Иако Михајловски се согласува дека Лазаров има направено многу повеќе Латас, сепак зборовите кои беа пренесени не се негови.Немам ништо со изјавата на фан-страната на Тони Михајловски. Се извинувам што ќе ве разочарам. Тоа е изјава од администраторите,а јас не сум еден од нив. Иако се слагам дека Кире има направено за Македонија многу повеќе од Д.П.Л.. Убава вечер ви посакувам; напиша Тони Михајловски на својот личен профил на фејсбук.
Дел од медиумите се повикаа на статус објавен на фан страница на Михајловски, која како што самиот тврди, не е негова и тој воопшто не е администратор на истата.
Се започна откако Латас даде критика за Кире Лазаров, односно неговиот однос обвини дека Лазаров сака да ја приватизира репрезентацијата и да ја користи за своја промоција и промоција на својот брат. По ова беше пренесена изјава од Михајловски во која тој запрашува:
Нормален е овај Латас бе ? Што имаш ти направено повеќе од Кире Лазаров за Македонија? Тоа што по цели деној јадиш лајна за Заев и СДСМ, тоа го рачунаш како свој придонес за Македонија.Немам ништо со изјавата на фан-страната на Тони Михајловски. Се извинувам што ќе ве разочарам. Тоа е изјава од администраторите,а јас не сум еден о

loading...
Loading...