Топ 10 фотографии кои го променија светот!

1. Омаха Бич, Нормандија, Франција”
 Роберт Цапа, 19442. Барак Обама ја бакнува својата сопруга, неколку минути откако стана претседател

3. Фотографија направена на 11 септември, каде што може да се види како човек паѓа од Светскиот трговски центар.

4.Првата мисија на месечината
 

5. Олимпијадата во Мексико Сити 1968 година

 
6.Фотографијата од Кралската свадба

7.Ручек на врвот на облакодер

8.Тајната вечера од Леонардо Да Винчи

9.Фотографија од Мерилин Монро

10. Фотографијата од Алерт Ајнштајн

 
 2. Барак Обама ја бакнува својата сопруга, неколку минути откако стана претседател

Пронајдете не на следниве мрежи: