Топ 20 машки предрасуди за жените

Loading...

Прочитајте кои се 20 предрасуди кои мажите ги имаат за жените.
1.Жените не знаат да паркираат бочно
2.За лошото расположение е крив ПМС (никако тие)
3.Не сакаат машки пијалоци како „пиво и виски“
4.Не знаат ништо за спортот.
5.Имаат десет милиони чевли.
6.Слободните жени бараат врска по секоја цена.
7.Сакаат романтични комедии.
8.Паѓаат на опасни фраери.
9.Св. Валентин и годишнината ги сметаат за најважните денови во животот.
10.Опседнати се со желбата да се омажат.
11.Секогаш мислат дека се предебели.
12.Секогаш ја земаат диеталната верзија од секој пијалок или јадење.
13.Сексот без емоции не доаѓа во предвид.
14. Не читаат дневни весници.
15. Порно филмовите за нив се грди.
16. Се ужаснуваат од хорор филмови.
17.Во секоја доба се депилирани и уредно „дотерани“.
18. Не ја почитуваат доволно технологијата, а не ни размислуваат за неа.
19.На ТВ гледаат само серии.
20. Пред секое излегување од дома, редовно се шминкаат и ја средуваат косата.Прочитајте кои се 20 предрасуди кои мажите ги имаат за жените.
1.Жените не знаат

loading...