Топ 5 најпопуларни порно sвезди со афро-американско потекло

Loading...

1. Lacey Duvalle 

На прво место на оваа листа се најде  Луси Дувал, таа доаѓа од Вашингтон. Луси Дувал навлезе во порнографијата во 2000 година на возраст од 18 години, а до денес има снимено повеќе од 180 порно филмови. Нејзината сцена со Марио Касини во филмот „Tunel Vision 3“ во 2009 година ја доби нааграда за најдобра порно сцена.
2. Dominique Simone

 На второто место се најде Доменик Симон  од Џорџија. На свои 17 години Симон доби стипендија на институтот за мода и дизајн. Година дена подоцна на возраст од 18 години во 1989 година таа започна да се слика за порнографски списанија. Симон е една од најжешките порно sвезди од афро-американско потекло, и има учествувано во повеќе од 200 филмови.
3.India

 Индија не само што е порно актерка таа  воедно е и рап артистс. Во порно индустријата таа навлезе во 1998 година и  зазема учество во повеќе од 200 порно филмови. Индија ја поседува и компаниајта „Black Window Entertainment“, а во 2006 година таа издаде свој соло албум. Откако претходоно беше дел од неколку женски групи.  
4.Ebony Ayes

На четвртото место се најде Ebony Ayes. Таа својата кариера ја започна во далечната 1985 година, период во кои порно индустријата доживеа голема популарност. Меѓутоа во тоа време таа не заработуваше како останатите бели порно sвезди, таа беше платена половина од она што се платени остантите порно sвезди. Тоа беше и причина нејзинта кариера да трае многу кратко.  
5. Julija Channel 

 И на последното 5 место е Јулија Шанел од Франција. Откако се соблече за списанија како Плејбој во раните 90ти години Шанел своето деби во порно идустиријата го имаше во 1992 година. Нејзината кариера треше краток период до 1996 година. За овој краток период таа учестувуваше во 120 порно филмови.1. Lacey Duvalle 

loading...