Тортевски до МАКЕДОНИЈА БЛОКИРА / БОЈКОТИРА – да ве еб ам у уста… (видео)

За време на протестот на МАКЕДОНИЈА БОЈКОТИРА адвокатот Александар Тортевски со кола агресивно се впушти кон тие што учествуваа во протестите. Дури се закани и дека ке ги прегази со колата. На што имаше жестока реакција од луѓето. Потоа се замеша и полицијата…
Погледнете го видеово.

Тортевски – у уста да ве еб ам

Тортевски – у уста да ве еб ам

Gepostet von Александар Македонски am Dienstag, 11. Dezember 2018

Loading...