Тотална „перверзија“: Погледнете како изгледа фустан од чисто злато!

Loading...

Златниот фустан е направен од 78 парчиња злато, тешки три килограми, од 300 турски лири или повеќе од 150 илјади евра и го имаат купено осум луѓе д

loading...
Loading...