Трагедија или лудост во Србија: Си пукал во глава бидејќи го „погодила“ песната!

Младо момче си пукал во глава мислејќи дека пиштолот кој го држел на глава е празен.  Причината за лудиот потег е тоа што некоја песна го „погодила“ во срце!Младо момче на возраст од 20 години, сега се бори за живот откако си пукал во глава додека бил во викендичка на Грза со неговата девојка и нејзината пријателка. 
Трагедијата или лудоста како што некои ја нарекуваат се случила во саботата околу 22:30 часот, кога во еден момент момчето ја слушнало својата омилена песна и пукал во глава со пиштолот на неговиот покоен татко мислејќи дека е празен. 
Лекарите се борат за да му го спасат животот. Младо момче на возраст од 20 години, сега се бори за живот откако си пукал во глава додека бил во викендичка на Грза со неговата девојка и нејзинат

Пронајдете не на следниве мрежи: