Трагедија: Мајка и осум деца изгореле во пожар!

Loading...

Во пожар кој вчера избил во САД мајка со осум деца загинале. Само два члена од семејството успеале да се спасат, односно таткото и едно 11-годишно дете.
Пожарот избувнал во утринските часови.
Кога пожарникарите пристигнале куќата целосно била зафатена од пожарот.
До сега се пронајдени само телата на пет загинати. Само два члена од семејството успеале да се спасат, односно таткото и едно 11-годишно дете.
Пожарот избувнал во утринските часови.

loading...
Loading...