ТРАГЕДИЈА: Поминал со велосипед шест држави за да ја запроси девојката, а тогаш…

Loading...

Полицијата соопшти дека Кевин Адорно бил ранет со нож во рацете и градите, а го пронашле како лежи во близина на тоалет. Изгубил големо количество на крв, поради што починал во болницата.Кевин Адорно (28), во средината на август тргнал од Мериленд кон Мајами за да ја запроси девојката Елис, но на патот кон нивната среќа застанал бездомник кој го убил бидејќи мислел дека го фотографира.
Кевин планирал да направи кратка пауза во Флорида, за да отиде да јаде во Мекдоналдс и да си го наполни телефонот.
Тој околу 21 часот излегол од Мекдоналдс и тогаш се случил кобниот момент.
Осомничениот Рене Херера Круз (59), на сослушувањето во полициската станица рече дека го нападнал несреќниот Адорно бидејќи мислел дека го фотографира и дека им се јавил на некои луѓе да го убијат, па се почувствувал загорзено.
Кевин Адорно (28), во средината на август тргнал од Мериленд кон Мајами за да ја запроси девојката Елис, но на патот кон нивната среќа застанал без

loading...
Loading...