ТРАГЕДИЈА: Пронајдено е јагленисано тело на маж!

Јагленисано тело, најверојатно станува збор за маж, денеска пожарникарите го пронашле околу 15 часот и 20 минути за време на интервенција во една куќа во Ќуприја.Се смета дека најверојатно станува збор за машки труп, кој пожарникарите го откриле за време на интервенција во куќа која се наоѓа во улицата „Станоје Главаш“ во Ќуприја.
Јагленисаното тело беше пронајдено околу 15 часот и 20 минути.
Од Управата на полицијата во Јагодина, беше соопштено дека пожарот е изгаснат и дека истрагата е во тек.
Се утврдуват идентитетот и причината за настанувањето на пожарот.Се смета дека најверојатно станува збор за машки труп, кој пожарникарите го откриле за време на интервенција во куќа која се наоѓа во улицата &bdqu

Пронајдете не на следниве мрежи: