Трагедија во Црна Гора: Се удави 15 годишно момче

Loading...

Голема трагедија ја потресе Црна Гора откако вчера се удави 15 годишно момче од Нови пазар.Телото на момчето е пренесено во Здравтвениот дом во Улциљ, но лекарите не можеле да го спасат.
Црногорските медиуми пишуваат дека сеуште не е позната причината за давењето на ова младо ммче, а неговото тело е предаденоо на обдукција.
Во Црна Гора ова е шести смртен случај на плажите на Улцињ.
Иако спасувачките служби исклучително брзо интервенирале и брзата помош брзо стигнала на местото, за момчето сепак тоа било предоцна.
Во последните 10 години, единствено лето кое мина без давење во Улцињ било во 2010 година.
 Телото на момчето е пренесено во Здравтвениот дом во Улциљ, но лекарите не можеле да го спасат.
Црногорските медиуми пишуваат дека сеуште н

loading...
Loading...