ТРАГЕДИЈА: За момент го оставила бебето насамо. Кога се вратила во собата…

Loading...

Едногодишно бебенце од Србија во средата вечерта се задави во својата лулашка. Иако веднаш по немилиот настан било однесено во болница, лекарите не успеале да го спасат.Несреќниот случај се случил откако бебето превртувајќи се од лулашката, во еден момент околу неговата глава се завиткало безбедносното јаже кое требало да го зачува да не испадне.
Според српските медиуми, бебето имало навика да спие во лулашката во која неговите родители го лулале секоја вечер, а откако тоа за кратко заспало, мајката излегла од собата за да ги нахрани другите постари ќерки.
Кога се вратила ја видела лулашката превртена и бебето со модро лице.Несреќниот случај се случил откако бебето превртувајќи се од лулашката, во еден момент околу неговата глава се завиткало безбедносното јаже кое тре

loading...
Loading...