Трагично: Пијан тинејџер ја погрешил куќата па сопственикот го убил

Loading...

Калеб Гордли( 16) од Вирџинија, починал откако ја погрешил куќата а сопственикот на истата го убил откако мислел дека е провалник.
Калеб сакал да оди на забава на која неговите родители не го пуштале, па се извлекол преку прозорецот и побегнал од дома.
Кога се вратил од забавата под дејство на алкохол влегол во куќа која била идентична со неговата, мислејќи дека е во својата соба се движел низ просторијата, сопственикот се исплашил мислел дека е провалник и пукал на него.
Неговиоте пријатели кои исто така биле под дејство на алкохол не приметиле дека му помагаат да се прекачи преку прозорец во туѓа куќа.
 Калеб Гордли( 16) од Вирџинија, починал откако ја погрешил куќата а сопственикот на истата го убил откако мислел дека

loading...