Трагично: Во еден ден станал татко но и вдовец!

Loading...

Целиот свет се потресе од трогателната приказна на 32- годишната Робин Бенсон од Канада.Таа на свет го донесе Ивер Коен Бенсон во 28. недела, кој за среќа е добар. Таткото се радува, но и тагува – во исто време стана татко и вдовец.
Неговата сопруга докторите ја одржуваа во живот по пат на апарати со цел нејзиното тело да ја износи бременоста која ја прекина ненадејната болест.
Сопругот, Дилан Бенсон беше цело време покрај сопругата и пишуваше блог, кој го разнежни светот. Кога го видел синот првиот пат тој напиша:

 
– Ова е најпрекрасното суштество што сум го видел досега. За жал, моравме да се збогуваме со најсилната, фантастична жена која мојот син никогаш нема да ја запозне. Робин многу ми недостига, секогаш ќе живее во моето срце и во нашето дете – напиша Дилан.
Робин пред пет недели почувстувала силна главоболка. Откако Дилан ја однел во болница, докторите откриле дека дошло до крварење во мозокот.
За Робин немало спас, но за фетусот, кој се развивал во неа, единствен спас било мајката да се приклучи на апарати додека не се породи.Таа на свет го донесе Ивер Коен Бенсон во 28. недела, кој за среќа е добар. Таткото се радува, но и тагува – во

loading...
Loading...